За нас

 

Сватбен магазин ЕЛИЗА е създаден през 2007г. и от тогава ние се стараем да Ви слушаме внимателно, за да можем заедно в най-вълнуващия ден от живота Ви да сътворим приказка изпълнена с незабравими моменти.

За всяка булка намирането на рокля е важно събитие, затова сватбен магазин ЕЛИЗА вече 11 години предлага сватбени рокли за всеки вкус. Колекциите ни от булчинските рокли е изключително разнообразна, като ще откриете различни стилове рокли, избработени от висококачествени материали. Качеството за нас е важно, затова сме безкомпромисни и към най-малкия детайл. 

При нас ще намерите и всички сватбени аксесоари, които са Ви необходими, за да направите сватбения ден, наистина специален. Аксесоарите, които предлагаме са както собствено производство, така и на водещи производители, а според желанията на младоженците могат да се изработят в различна цветова гама.

Вашата незабравима сватба е нашата кауза!

 

В сватбен салон ЕЛИЗА ще откриете и голямо разнообразие от абитуриентски рокли. Заповядайте да разгледате най-новите ни модели и да откриете мечтаната рокля, която ще ви накара да се чувствате специална. Бъдете красива и приказна, за да показвате с гордост снимките от бала цял живот. При нас ще откриете изключително голямо разнообразие от модели в различни стилове, които могат да бъдат изработени в широка палитра цветове.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки