За нас

 

Сватбен магазин ЕЛИЗА е създаден през 2007г. и от тогава ние се стараем да Ви слушаме внимателно, за да можем заедно в най-вълнуващия ден от живота Ви да сътворим приказка изпълнена с незабравими моменти.

За всяка булка намирането на рокля е важно събитие, затова сватбен магазин ЕЛИЗА вече 11 години предлага сватбени рокли за всеки вкус. Колекциите ни от булчинските рокли е изключително разнообразна, като ще откриете различни стилове рокли, избработени от висококачествени материали. Качеството за нас е важно, затова сме безкомпромисни и към най-малкия детайл. 

При нас ще намерите и всички сватбени аксесоари, които са Ви необходими, за да направите сватбения ден, наистина специален. Аксесоарите, които предлагаме са както собствено производство, така и на водещи производители, а според желанията на младоженците могат да се изработят в различна цветова гама.

Вашата незабравима сватба е нашата кауза!

 

В сватбен салон ЕЛИЗА ще откриете и голямо разнообразие от абитуриентски рокли. Заповядайте да разгледате най-новите ни модели и да откриете мечтаната рокля, която ще ви накара да се чувствате специална. Бъдете красива и приказна, за да показвате с гордост снимките от бала цял живот. При нас ще откриете изключително голямо разнообразие от модели в различни стилове, които могат да бъдат изработени в широка палитра цветове.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки